Heart Planet
SA omslag final (2).jpg

Sommerfuglearven

Sommerfuglearven

Hæftet, 244 sider
ISBN 9788799616701
Vejledende pris kr.69,00

Lydbog
ISBN 9788799616725
kr. 80,00

 

En roman om stor kærlighed, dybe hemmeligheder, et overraskende gensyn og en fremmed verden i forandring.

Det begynder alt sammen med en smuk kinesisk kommode …

Pia Oline og Antons parforhold lider under stram økonomi og hverdagens triste rutiner. Da hun bliver fyret fra kantinen, tårner problemerne sig op. Der er ikke udelt begejstring over hendes uventede arv efter opfinderen og levemanden Magnus, der er udvandret til Sydamerika. Mens børnene, Frederik og Ida, lægger store planer, vækker Pia Olines nye selvstændighed modstand og bekymring hos hendes mand.

 

Karin Elrød

Karin portræt 3.JPG

Karin Elrød er født og opvokset i Aarhus. Hun debuterede som forfatter på Heart Planet i 2013 med bogen Sommerfuglearven. I 2015 udkom hendes anden roman, Spind, som i 2017 blev fulgt op af en fagbog: Veganer. Sådan kommer du i gang.

Karin er uddannet cand.ling.merc. i tysk og fransk fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet. Efter nogle år som presse- og informationschef for den franske vin- og fødevareorganisation Sopexa i Norden, var hun i en årrække journalistisk medarbejder hos Eneqvist Kommunikation i København. Siden drev hun virksomheden Tekst:Karin Elrød som kommunikatør for små og store organisationer og virksomheder. Karin er skribent og redaktør for Dansk Vegetarisk Forenings medlemsblad Vegetarisk!

Karin nyder pulsen på Nørrebro i København, hvor hun har slået sig ned med familien efter et liv tæt på naturen i Hareskovby og Bagsværd. Som veganer er hun aktiv for at fremme den grønne dagsorden og sætte en stopper for diskrimination og overgreb mod alle dyr.